JellyPages.com

Total Pageviews

Monday, May 30, 2016

BISNES MUDAH DAN MODAL RENDAH TONE EXCEL TERBAIKK

TONE EXCEL TERBAIKK BISNES MURAH

Ingin menjana pendapatan dengan telefon bimbit anda?

Jadilah agen penjual simkad ToneExcel!

Kita bukan menjual topup, kerana kalau jual topup, sekali jual, sekali untung. Tak jual tak dapat untung.

Anda boleh menjadi agen penjual simkad tunetalk/toneexcel. Jika anda berjaya jual pada satu orang, anda akan dapat untung sebanyak  RM20. Kedua, setiap kali kawan tu topup, anda akan mendapat sehingga 6% daripada jumlah topup mereka. Tak kiralah kat mana sekali pun mereka topup. Mereka tak perlu datang jumpa anda. Mereka boleh topup di mana-mana kedai topup, 7 eleven, station minyak ataupun  maybank2u. Setiap kali mereka topup, tunetalk akan berikan sehingga 6% kepada anda dan komisyen tersebut akan dimasukkan terus ke dalam akaun bank kita setiap bulan.


Bayangkan kalau kawan tu guna handphone tersebut selama 5 tahun. Maknanya, selama itulah anda akan dapat komisyen selagi dia topup. Anda duduk rumah, mereka topup di kedai dan anda dapat komisyen, ini namanya duduk rumah dapat duit. Jadi, kalau nak dapat komisyen yang banyak, cari pelanggan seramai yang boleh, lepas tu bolehlah duduk diam-diam di rumah, relaxs, tunggu duit topup komisyen masuk tiap-tiap bulan sahaja.

JOM LIHAT VIDEO DIBAWAH!!
 Produk: Simkad TuneTalk/ToneExcel.

Simkad ini dipanggil SIMKAD TuneTalk/ToneExcel. Harga sekeping simcard ialah RM95.4. Kadar panggilan adalah 28 sen seminit dan 10 sen per SMS. Rate tersebut adalah kedua terendah atau termurah di pasaran telekomunikasi negara kita.

TuneTalk ini sebahagian besarnya dimiliki oleh Tune Group, yang mengandungi Air Asia, Tune Hotel, Tune Money, TuneTalk dan juga Tune Insurance. Ia juga dimiliki oleh Celcom sebanyak 38%. Oleh itu, di mana ada line Celcom, di situ ada line TuneTalk.

Syarat untuk menjadi agen penjual simkad ini amat mudah.Anda tidak perlu mengeluarkan modal yang banyak. Anda juga tidak perlu menyimpan stok yang banyak. Modal yang diperlukan hanyalah RM100 DAN DIBERI PUKU PANDUAN OR GUIDELINES DARI GROUP MMGUIA !!

Syarat ataupun kelayakkannya, hanyalah dengan menjadi pengguna simkad tunetalk/toneexcel ini terlebih dahulu, itu sahaja.

Akhir sekali, tinggalkan kertas yang anda buat penerangan kepada mereka, dan juga pinjamkan buku "Panduan buku buat duit dengan handphone anda" ini. Buku ini anda boleh download sahaja disini, photostat, buat beberapa copy, dan pinjamkan kepada prospek anda selama seminggu. Ambil semula selepas seminggu.
lihat TABLE TALK INI JIKA ANDA BERMINAT PM WASSAP 0175380610 
WECHAT tira_mira
ig tira.mira


TONE EXCEL JUGA TELAH BERKEMBANG PESAT DI SELURUH MALAYSIA Testimoni Tone Excel Budak 13 Tahun


SEORANG BOLEH BUAT 10 ACCOUNT???? SAH BUKAN MLM kan ??? memang banyak untung maa... JUST BUAT 3 ACC ANDA BOLEH DAPAT 4 ANGKA DALAM 3-7 BULAN

TESTIMONI DI BAWAH
TAIP SAYA NAK JOIN TONE EXCEL!!! WASSAP 0175380610.
 WECHAT TIRA_MIRA. 
INSTA TIRA.MIRAPERCUMA INSURANS KEMALANGAN lagi !!

Tone Excel Warga Asing Dapat Komisen Rm 3850!!

BANYAKK LAGI SAYA AKAN KONGSKAN JIKA ANDA BERMINAT UNTUK MENDAPAT BERIBU RIBU SETIAP BULAN 

WASSAP 0164915802 UNTUK PENDAFTARAN
wechat tira_mira